Vad denna dag har erbjudit...

* Tvätt
* Städa
* Besök av Valle

o nuuuuu ett alldeles fräsh o nytt avsnitt av Desperate Housewifes samt Lword så att min dag/kväll är räddad!

Detta har jag gjort mej vääääl förtjänst av =)



/gone


Vore det inte najs....

Måste bara få bjuda på denna idag....

Faaaan önska jag föddes på 60-talet.... eller 50-talet.... en massa bra musik från den tiden....


The Beach Boys - Wouldn't it be nice




/gone

Besviken....

Japp kan inte säjja annat än att jag bara är Besviken. Jag vet bara inte hur eller varför man gör så? Jag vet att man ibland kan handla fel... att man kan göra saker utan att man tänker på dom men endå.... Sånna saker gör juh att man tappar förtroendet. Ok om man gör det 1 gång men 2??!! Kanske 3 tom. Hmmm en tanke slog mej nyss.... tänk om det är ännu flera gånger? Aja försöker o inte tänka på det. Försöker att inte ha så mycket aggression mot personen. Aja nog om det för denna gång....

Var på IKEA igår me Milla.... Handlade en hel sån där Blå IKEA kasse. Eller okej då.... halva den på IKEA o den andra halva lite mat från ICA MAXI =)
Tur att C kom o hämtade oss annars hade ja fått tagit den tunga kassen på bussen o det hade inte vart nån större hit!
Tänk att C kan va så snäll ibland... men bara ibland.
På IKEA Köpte jag lite smått o gott man behöver ha hemma. Hellt oväntat hittade 2 lampor som jag ska ha i sovrummet nånstans =)  Jag får hitta nåt ställe att ställa dom på.

Hmmmm man kanske ska ta o sova en liten stund till???
Tycker jag låter som en mycket goooood ide =)



/gone


Något uppigande sökes....

Vette faaan vad som har hänt.... men jag är bara såååååååå trött! Tack o lov att jag e ledig idag o imån.... se4n ska jag väl jobba  3 dar till o den ledig i 5 heeeeeeelaaaaa dar! Mini semester! =)

ska nog gå o sova lite till ja....


/gone

Varför blogga??

En massa i huvet men inget jag kan skriva om.... Det går som inte. Allt e bara en enda röra.




/gone


Min bekännelse...

Jag är hemligt kär i Shane i L Word....
Gaaah nåt med henne och jag bara....

                                                                               

                                                                                                              Nää nu till sistan avsnittet på säsong 4


dagens låt...


Katy Perry - I Kissed a Girl

En salig blandning....

Jahapp.... Nu e vi juh där igen... Där precis däääär.... Där jag inte vet verken in eller ut. Sitter fast o jag kommer verkligen inte loss. Hur mycket jag än försöker så lyckas jag inte! Känns aom att alla mina tankar o känslor åkt in i en mixer o där ligger allt o flyter o blir till en enda salig blandning! Bagatell saker kanske men jag vet inte alls hur i helvetes jag ska ta mej ut!
Vissa saker bara maler o maler i mitt huvud o det går bara inte att bara släppa dom. Det går bara inte, hur mycket jag än försöker men nääääääää det går inte. Dom kommer juh förfaan likförbannat tebax till mej. Ska det alltid vara så här?? Faaan orkar inte! Visst det man inte dör av gör en bara starkare men va faaaan e det verkligen meningen att man ska tåla hur mycket som hellst?? Vara nån slags boxnings kudde eller va dom nu heter?? Inte faaan vet jag!
Känns bara piss att veta att när jag äntligen ser ett litet ljus så BOOOM ner igen. Kan man inte få ha lyckan o ljuset ett bra jäkla tag??
Faaan kanske måste bara hitta den rätta stukturen så kan hjälpa mej hållas uppe....

Ingen aning...
Jag vet ingenting



/gone


Utvärdering

Hur har denna dag varit???

Inga  kommentarer...

FörJäääävligt....




/gone


Saknaden är enorm....

Faaaan börjar nu o lugna ner mej... Pratade med brorsan på msn för ett litet tag sen o fy helvetes vad jag saknar han! Visst det skilljer 11 år mellan oss men han o jag har alltid vart så tajta! Men för 1 år o 7 månader sedan så flyttade han med mina föräldrar till Chile! Sjukt o säjja detta men jag har missat sååå mycket av hans liv! Nu känns det som om han e lite på fel väg o jag kan inte "vägleda" Visst han e juh äldre men tror inte hellt på att han inte alls skulle lyssna på mej. Hatar bara detta!




Te extraño MUCHO!!


/gone

RSS 2.0